Familjedag på skjutbanan 2024-06-01

Välkommen till Bollsta Jaktskytteklubbs skjutbana den 1:a juni 2024 mellan kl 11.00 och 14.00 för en dag för hela familjen.

Hela familjen är välkommen, allt från barn till pensionärer. Glöm inte bort att försöka ta med hörselskydd om du har det.

Hittar du inte till Bollsta skjutbana så är det skyltat från södra infarten till Bollstabruk. Sväng in på vägen till Herrsjön så ser du efter ett tag flera skyltar där det är dags att svänga av mot skjutbanan.

Förutom att du får träffa styrelsen i Kramforskretsen så har vi aktiviteter för alla personer i alla åldrar, medlemmar eller icke medlemmar.   

Vi har tipsrunda för naturintresserade, speciella aktiviteter för barn, det finns även ett litet lekområde för barn med rutschkana mm.  

För dig som ska jaga till hösten så har du chansen att skjuta godkänt inför älgjakten, vill du tävla så har vi en tävling på både skeetbanan och älgbanan, kostnad 100kr. Där finns en pengavinst att få för den som har tur.  

Du kan skjuta med eget gevär eller låna skjutbanans gevär när du skjuter.  

Det finns också möjlighet att skjuta på .22-banan, detta är speciellt för nybörjare.  

Vi erbjuder kaffe, dricka, hamburgare till en mindre kostnad.  

Har du frågor om ditt medlemskap, tex om du vill ändra adress, epostadress eller telefonnummer så kan vi hjälpa till med det.

Vi kan självklart också hjälpa den som vill bli medlem hur man registrerar sig.  

Välkomna! 

Styrelsen Kramforskretsen

OBS! Kom gärna tillbaka till denna artikel. Den kommer att uppdateras med ytterligare information när det finns mer att skriva om.