Uppdaterat 19/2, Årsmöte i coronatider 2021-02-18

Uppdaterat 2021-02-19: Revisionsberättelse finns nedan.
Uppdaterat 2021-02-11:
 Möteshandlingar och en bruksanvisning för Zoom finns att ladda ner längre ner i denna artikel.

Det blir ett årsmöte i år också även när vi nu lever i coronatider med stora begränsningar vad vi får göra och vad vi kan göra.

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och det som är beslutat av regeringen. Detta innebär att ett fysiskt möte där alla samlas i en lokal är inte möjligt för årets årsmöte. När detta skrivs finns det ett maxtak på åtta personer i samma lokal.

Därför kommer vi i år att hålla ett digitalt möte via Zoom. Detta rekommenderas också av Jägareförbundet centralt och av Jägareförbundet MittNorrland.

Mötet hålls den 18:e februari kl 18.30

Det innebär att ni som vill vara med på mötet måste registrera er först på styrelsen@kramforskretsen.se
Det kan ni göra redan nu, ange ditt namn och epost. Endast medlemmar får vara med. Är det personer från medlemsföreningar måste ni skriva det i anmälan och bifoga en fullmakt (gör det enkelt och ta ett foto av fullmakten och bifiga fotot).

När ni har gjort det får ni en kallelse via epost, den kan dröja någon vecka men den kommer i god tid innan årsmötet.
I den kallelsen finns en länk till själva mötet. Ni kan vara med via er dator, surplatta eller mobil. Där kommer ni att kunna se och höra vad som presenteras. Ni kommer även att kunna rösta i de beslut som tas och ni kan också ställa frågor. Det finns även möjlighet att ringa in med en telefon, men då går det inte att rösta.

En kort enkel beskrivning hur ni gör och vad som krävs kommer att skickas ut innan mötet. Det kommer också att finnas att ladda ner här på kramforskretsen.se. Skulle ni få problem att koppla upp kommer ni att ha möjlighet att ringa någon av oss för att få hjälp.

Årsmöteshandlingar finns här, alla är pdf-filer och för att läsa dem behöver du en pdf-läsare typ Adobe Acrobat Reader:

Dagordning

Verksamhetsberättelse

Årsredovisning

Användarinstruktion Zoom

Revisionsberättelse

Denna text kommer att uppdateras när vi har mer information att ge.

Väl mött

Styrelsen